Helyszíni polgári szertartás

Ha Ön kifejezetten szabadtéri esketésben gondolkozik, javasoljuk a helyszíni polgári szertartást, melyet létesítményünk nagy füves területein meg tudunk oldani.

Teremdíszítés, terítés

A terem feldíszítését elképzelésük megismerése után elvégezzük erre kialakított egyedi áron. Amennyiben gyakori megoldásként hozott anyagból Önök szeretnék feldíszíteni a helyszínt, erre természetesen van lehetőség.

A terítést fehér/krémszínű abrosszal végezzük. A szalvéta kívánság szerint azonos színű damaszt, vagy választható színű papírszalvéta.

Az általános asztal elrendezés (pados megoldás, hat személy egy asztalnál) mellett térítés ellenében tudunk biztosítani kerek asztalokat is székekkel, székhuzatokkal, masnikkal.

Vacsoraajánlat

Az ajánlatunk vázlata: fogadó pezsgő, aprósütemény előétel, egyféle leves. A főételre a javaslatom az étlapon szereplő lovastál a létszámnak megfelelő mennyiségben, tálakon tálalva, némi savanyúság kiegészítéssel. Desszert az étlap szerinti választékból, egyénileg tálalva.

Természetesen az Önök által kért bármilyen más jellegű étel elkészítése és felszolgálása szóba jöhet.

Italajánlat

Szokásosan a rövid italokat a vendégek biztosítják, de természetesen amennyiben úgy döntenek, mi is tudjuk biztosítani azokat.

Italra csomagajánlat korlátlan fogyasztással, illetve fogyasztás szerinti elszámolással.

Édességek, cukrász készítmények

A menyasszonyi torta máshol történő elkészíttetése mindenképpen a pár dolga. A rövid ideig való tárolásról és hűtésről tudunk gondoskodni.

Amennyiben az éttermi (desszert) kínálatunktól eltérő édesség az elgondolásuk, azt Önöknek kell biztosítani, mert a kínálatunktól eltérő cukrász termékeket nem tudjuk elkészíteni. A hűtés-tárolás megoldhatósága ezen termékekre is vonatkozik.

Amennyiben mégis számítanának ránk a cukrásztermékek beszerzésében, arra egyeztetésünk alapján találunk módot.

Szállás ajánlat

Arra az esetre, ha az esküvői vacsora után a vendégek szállást kívánnak igénybe venni, a panziónk rendelkezésükre áll. Panziónk 50-60 fő elhelyezésére kínál lehetőséget. Megállapodásunk van a szomszéd település (2-3 km) szállás tulajdonosaival arra az esetre, ha szükségünk lenne a kapacitásunk kiegészítésére. Kapacitásuk összesen mintegy 30 fő.

Zene

A zenét szokásosan a vendégek, illetőleg az esemény szervezője oldja meg. Ha kérik közreműködésünket és zenei ízlésükbe beavatnak, tudunk segíteni a zene megszervezésében.

Fényképész, vőfély, ceremóniamester, dekoratőr

Közös célunk partnereinkkel, hogy mindenben az Önök segítségére és szolgálatára legyünk a nagy napon. Ha szeretnék, hogy ezeken a területeken is kivegyük a részünket, profi partnereink közül válogathatnak ízlésük szerint.

Lovas programok

A mi létesítményünk romantikáját a falu, a szénaboglyák és a lovak illata nélkül el sem lehet képzelni, így javaslom, hogyha minket választanak, bővítsék lovas programokkal esküvőjüket.

Ezek közül javasoljuk például

  • kocsikázást (elsősorban gyerekek szórakozására)
  • lovaglás kipróbálását (gyerekek és felnőttek szórakozására egyaránt)
  • lovas bemutatókat: huszárok, huszár-dáma bemutató
  • lovas íjászok bemutatóját stb.
  • íjászatot a gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt
  • egyéb szórakoztató programokat