Sóskúti Tereplovas Klub

A Tereplovas Klubot abból a célból hoztuk létre a Sóskúti Lovas- és Élményparkban, hogy a természetben, szabadban lovagolni, kirándulni vágyókat összefogjuk, és számukra, a klubrendszer kereteit kihasználva, előnyös feltételekkel kínálhassuk a jó társaság és a kellemes lovaglás élményét.

Kiknek ajánljuk a Tereplovas Klubot?

Mindazoknak, akik:
– úgy gondolják, hogy rendelkeznek már egy bizonyos lovagló tudással, és a lovarda nyújtotta négy fal közül már kimozdulnának a természetbe.
– a lovaglásban nem a lovassportok valamely szakágában képzelik el a jövőjüket, hanem kedvtelésből, az élmények kedvéért szeretnének lovagolni.
– valamely lovas szakágban szeretnének sportolni, de mellette nem akarnak lemondani a tereplovaglás szépségeiről.
– valamely okból felhagytak a lovaglással, de hiányzik nekik a lovak szaga, és a jó társaság, a közösségi élmények miatt újrakezdenék a lovaglást.
– kellemes körülmények között, jól képzett és jól felszerelt lovakon, felkészült terepvezetőkkel szeretnének jó hangulatú és biztonságos tereplovaglásokon részt venni.

Ha úgy érzed, hogy a Tereplovas Klub Neked is szól, akkor ne habozz, keress meg minket! Ne aggódj a lovas tudásod miatt, mi azt felmérjük, és tudásodnak megfelelő vérmérsékletű és képzettségű lovat, valamint ahhoz igazított tereplovaglásokat kínálunk Neked. Az indulástól kezdve kínálunk kezdő és haladó szintű tereplovaglásokat. A klubtagokat tudásuknak megfelelően csoportosítjuk össze, hogy mindenki a megfelelő élményt kapja a lovaglástól.

Miért Jó a tagsági rendszer?

A tagsági díj 1 évre szól, és évi egyszeri közös rendezvényre hívjuk az összes tereplovas vendégünket.  Ahol közös főzésen, lovaskocsizáson, lovagláson vehetnek részt. Erősítve a csapatszellemet, a természet egy szeletét, a lovat szerető személyek társaságában. A tagsági díj évi egyszeri 9.900 ,- Ft.

tereplovaglás Alkalmanként:

  • 1 óra                  6.000 Ft
  • 1,5 óra               8.000 Ft
  • 2 óra                  9.500 Ft

Hogyan jelentkezhetnek tereplovaglásra, tagnak?

Érdeklődni a tereplovasklub@gmail.com címen lehet.