625_fc3b89

Lovasok, gyertek a Sóskúti Lovas- és Élményparkba!

Lovagoljatok a felújított talajú fedelesben vagy csatlakozzatok az elégedett bértartók táborához: Sóskúton ugyanis nem más, mint PRUTKAY ZOLTÁN felel a lótartásért.

Vadonatúj, rugalmas és nedvességmegtartó talaj a fedelesben

A Sóskúti Lovas- és Élménypark tudatja minden lovassal széles ez országban, hogy a fedeles lovardájában immár új és korszerű talajon lovagolhatnak a bértartók és az lovasiskola látogatói. Közeledik a tél, így érdemes már most elgondolkoznod rajta, hol és hogyan fogsz lóra ülni, ha odakint már fagyos és csúszós minden? A Sóskúti Lovas- és Élménypark felújított talajú fedelese erre kínál megoldást.

A talajfelújítás során a fedeles lovarda vadonatúj homokjába rugalmasságot növelő és nedvességet megtartó adalékanyag is került. A Sóskúti Lovas- és Élménypark csapata ezúton is köszöni a segítséget a felújításban résztvevő kollégáknak, dolgozóknak! A fedeles lovarda talajjavítására a MARCO COVER szállította az adalékanyagot.

Tudtad, hogy Prutkay Zoltán felel a lótartásért a Sóskúti Lovas- és Élményparkban?

Prutkay Zoltán I. osztályú díjugrató versenybírót valószínűleg egy lovasnak sem kell már bemutatni. Azt viszont már valószínűleg kevesebben tudják róla, hogy ő felel a lótartásért Sóskúton, és részt vállalt a lovasiskola szakmai vezetésében is.

Nagy tapasztalat, higgadt vezetés, óriási szakmai múlt illetve tudás – és mindezekből következően nyugodt bértartói éjszakák: ez jellemzi ma a lótartást a sóskúti lovardában. Ha Te is ilyenre vágysz, gyere lova(i)ddal bértartónak a Sóskúti Lovas- és Élményparkba!

Még több információ:

Prutkay Zoltán
Lótartásért felelős vezető
mobil.: +(36) 30 397 0707
helyszíni információ nyújtás: +(36) 30 551 317; +(36) 23 347 579
recepcio@lovassport.hu
lovassport@lovassport.hu

15432

Sóskúti Díjlovagló Bajnoki Kupa 2016

A hétvégi versenysorozaton külön pénz díjas kiírás volt a Sóskúti Díjlovagló Bajnoki Kupa elnyeréséért való megmérettetés.
Ez utóbbin bárki nevezhetett.
A nyertes mégis Krémer Dóri lett, aki a Sóskúti Lovassport Egyesület versenyzője.
Neki ez úton is szívből gratulálunk, és büszkék vagyunk az elért eredményére.

Sóskúti Díjlovagló Bajnoki Kupa 2016 Sóskúti Díjlovagló Bajnoki Kupa 2016