Rendezvények

A rendezvények a teljesség igénye nélkül lehetnek:

 • esküvők (igény esetén szertartással), egyéb családi események
 • legény-leány búcsúk
 • partnertalálkozók
 • vállalati tréningek
 • konferenciák
 • csapatépítő rendezvények
 • tanfolyamok, továbbképzések
 • speciális igényű társadalmi csoportok rendezvényei
  (pl. vegetáriánusok találkozója, holisztikus összejövetelek stb.)
 • díszvacsorák
 • születésnapok

A rendezvények megszervezését előzetes egyeztetés után vállaljuk. Ajánlatainkat testre szabottan, az Ön igényeinek megfelelően alakítjuk ki, és segítünk megvalósítani egyedi elképzeléseit.

A rendezvények helyszíne létszámtól, típustól és a megrendelő igényeitől függően a Táltos Étterem, a Patkó Panzió Klubterme (Közösségi tere), a Rendezvénysátor és a mellette található szabadtéri terület, a Patkó Panzióhoz tartozó Előadóterem és a 3000 m²-es Rendezvénytér lehet. A Létesítménytől 200 m távolságban kezdődik egy 38 hektáros területünk, ami megállapodás esetén bevonható rendezvények lebonyolításába. Természetesen a helyszínek bármelyike, és ezek bármilyen kombinációja választható.

A parkolás lehetőségét a Létesítmény szilárd burkolatú parkolóiban és a Létesítmény közvetlen környezetében található füves területeken biztosítjuk.

A szünetek ideje alatt a kávészünetekben többféle megoldással frissítőket, konferenciaebédet és egyéb bekészítést kínálunk.

Többnapos rendezvény idejére szállást és szabadidős programokat biztosítunk a honlap kínálata szerint.

Étterem, Konyha

Az étterem kapacitása:

Az étterem mérete 350 m², férőhely kapacitása a belső térben 140 fő. A berendezése egységes, egyedi gyártású 6 személyes asztalokkal, pad ülőhelyekkel. A konyha igény szerint, a rendezvényekhez kapcsolódóan üzemel, nagy kapacitású.

Az étteremhez a beltérből 3 ajtón keresztül bejárható 150 szabadtéri terasz kapcsolódik, amelynek mintegy 50 %-a sátortetővel fedett. Télen a sátor oldalait bezárjuk. A teraszon kültéri fűtőtestek temperálhatják a levegőt.

Az étterem elhelyezkedése a lovardán belül

Elhelyezkedése különleges, az étteremből látható a kulturált, tiszta istállósor, a másik oldalon a Fedeles Lovarda, így az étteremből is figyelemmel kísérhető a Fedeles Lovardába szervezett esemény.

Sátor Fedeles

20mx40m-es, 800 m2 alapterületű acélszerkezetű, ponyva borítású sátor. A vendégeink lovagoltatására, kiállítások, vásár, gépbemutató számára is kiváló lehetőséget nyújt a mellette található 1000 m²-es füves területtel.

Szabadtéri rendezvénytér

A rendezvénytér a versenypálya és a főépület-étterem között elhelyezkedő 3.000 m²-es füves terület.

A rendezvénytér alkalmas csapatjátékokra, kirakodásra, bográcsozásra, stb.

Oktatóterem

Téglalap alaprajzú, a mérete 12 x 4,2 m, területe: 50 m². A hosszanti oldala végig ablak, a fény dél felől éri, szükség szerint függönnyel sötétíthető, légkondicionált. Egy bejárata van, zárható, több napos program esetén az eszközök a teremben hagyhatók. Az oktatóteremben 12 db 3 személyes pad található, elhelyezésük változtatható.

Technikai felszereltség

 • TV, video lejátszó,
 • hagyományos tábla,
 • szélessávú internet kapcsolat wifin

Klubterem ( A Patkó Panzió Közösségi Tere)

Az 55 m²-es Klubterem a főépület földszintjén, a Panzió alatt helyezkedik el. Alapfunkciója a Panzió vendégeinek kiszolgálása, de rendezvényre is leköthető.

Berendezése : 4 db 6 személyes asztal, egy kanapé kis asztallal. Klimatizált, nagyképernyős TV-n nézhetők a műsorok, előadások, ingyenes nagysebességű Wifi-n kapcsolódhatnak a vendégek az internetre. A rendezvényen az étkeztetést az étterem üzemeltetőjével kell egyezteni.

A teremnek két bejárata van, ezek akár zárhatók is. Az ablakok függönnyel sötétíthetők.

24 fős létszámig vállaljuk a rendezvény vendégeinek kényelmes elhelyezését a Klubteremben.

Technikai felszereltség

 • flipchart,
 • TV,
 • szélessávú internet kapcsolat wifin

Áraink (Bérleti díjak) 2024.02.01.-től :

Több helyszín (pl. Étterem, klubterem, stb ) együttes igénylése esetén mindenképpen egyedi ajánlatot adunk, egyedi megállapodást kötünk.

Rendezvény sátor (2023.04.01.-től 2023.09.30.-ig bérelhető rendezvényre) : 160.000 Ft/nap és a parkolási díj átalány : 80.000 Ft/nap. A parkolási díj magában foglalja max. 15 db személygépkocsi belső parkolását (parkolási jeggyel) és a külső parkolóban max. 35 személygépkocsi parkolását. A személygépkocsik parkolását a rendezvény szervezője irányítja.

Rendezvény tér (max. 100 fő): 120.000 Ft/nap. Parkolási díj átalány : 80.000 Ft/nap. A Rendezvény térhez tartozik egy 11 m x 6 m-es filagória 6 db asztallal és asztalonként 2db paddal (36 fő ültehető le). A rendezvény teret a rendezvény szervezője rendezheti be a bérbeadóval egyeztetve a rendezvény jellegének megfelelően. Ha a rendezvény építéssel és bontással jár, ezeket a munkákat a rendezvény előtti, és az azt követő napon kell elvégezni, és ilyen esetben 2 vagy 3 napi bérleti díjat kérünk. Parkolási díj átalány : 80.000 Ft/nap. A parkolási díj magában foglalja maximum 15 db személygépkocsi belső parkolását (parkolási jeggyel), és a többi személygépkocsi parkolását a külső parkolóban. A személygépkocsik parkolását a rendezvény szervezője irányítja.

Filagória és a közvetlen mellette található terület (max. 30 fő pl. bográcsozás): 50.000 Ft/alkalom. (Eszközök igénylése esetén erről külön megállapodást kell kötni.) Parkolási díj átalány : 30.000 Ft/alkalom. Ezzel max. 10 db személygépkocsi belső parkolóban (parkolási jeggyel), a többi személygépkocsi külső parkolóban helyezhető el. A személygépkocsik parkolását a rendezvény szervezője irányítja.

Klubterem: Fél nap (8-13 óráig, vagy 14-19 óráig) : 45.000 Ft. Nappal egész nap (8-19 óráig) : 70.000 Ft. Nappal-este egész napos ( 8-24 óráig) : 90.000 Ft. Parkolási díj átalány : félnapos: 30.000 Ft, egész napos : 40.000 Ft. A parkolási díj magában foglalja maximum 10 db személygépkocsi belső parkolását (parkolási jeggyel), és a többi személygépkocsi parkolását a külső parkolóban. A személygépkocsik parkolását a rendezvény szervezője irányítja.

Tanterem: Fél nap (8-13 óráig, vagy 14-19 óráig) : 45.000 Ft. Nappal egész nap (8-19 óráig) : 70.000 Ft. Parkolási díj átalány : félnapos: 30.000 Ft, egész napos : 40.000 Ft. A parkolási díj magában foglalja maximum 10 db személygépkocsi belső parkolását (parkolási jeggyel), és a többi személygépkocsi parkolását a külső parkolóban. A személygépkocsik parkolását a rendezvény szervezője irányítja.