Esküvő

Helyszíni polgári szertartás

Ha Ön kifejezetten szabadtéri esketésben gondolkozik, javasoljuk a helyszíni polgári szertartást, melyet létesítményünk nagy füves területein meg tudunk oldani.

Teremdíszítés, terítés

A terem feldíszítését elképzelésük megismerése után elvégezzük erre kialakított egyedi áron. Amennyiben gyakori megoldásként hozott anyagból Önök szeretnék feldíszíteni a helyszínt, erre természetesen van lehetőség.

A terítést fehér/krémszínű abrosszal végezzük. A szalvéta kívánság szerint azonos színű damaszt, vagy választható színű papírszalvéta.

Az általános asztal elrendezés (pados megoldás, hat személy egy asztalnál) mellett térítés ellenében tudunk biztosítani kerek asztalokat is székekkel, székhuzatokkal, masnikkal.

Vacsoraajánlat

Az esküvői vacsora ajánlatunkat az Étlapunkon találja meg. (Étterem/Étlap menüpont) 

Természetesen az Önök által kért bármilyen más jellegű étel elkészítése és felszolgálása szóba jöhet, ahhoz alakított egyedi árajánlattal.

Italajánlat

Az italfogyasztást itallap szerinti áron, tényleges fogyasztás szerint számoljuk el, vagy egyedi elszámolásban állapodhatunk meg .

Édességek, cukrász készítmények

A menyasszonyi torta elkészíttetése mindenképpen a pár dolga. A rövid ideig való tárolásról és hűtésről tudunk gondoskodni.

Amennyiben az éttermi (desszert) kínálatunktól eltérő édesség az elgondolásuk, azt Önöknek kell biztosítani, mert a kínálatunktól eltérő cukrász termékeket nem tudjuk elkészíteni. A hűtés-tárolás megoldható ezen termékekre is.

Amennyiben mégis számítanának ránk a cukrásztermékek beszerzésében, arra egyeztetés alapján találunk módot.

Szállás ajánlat

Arra az esetre, ha az esküvői vacsora után  szállást kívánnak igénybe venni, a panziónk rendelkezésükre áll. Panziónk 28 fő (plusz két pótágy) elhelyezésére kínál lehetőséget. Ha ennyi hely nem elég, és elfogadják az Ifjúsági Szállás biztosította színvonalat, további 14 személy elhelyezését tudjuk vállalni. Megállapodásunk van közeli szálláshely szolgáltatókkal arra az esetre, ha szükségünk lenne a kapacitásunk kiegészítésére. 

Zene

A zenét szokásosan a vendégek, illetőleg az esemény szervezője oldja meg. 

Fényképész, ceremóniamester, dekoratőr

Közös célunk partnereinkkel, hogy mindenben az Önök segítségére és szolgálatára legyünk a nagy napon. Ha szeretnék, hogy ezeken a területeken is kivegyük a részünket, profi partnereink közül válogathatnak ízlésük szerint.

Lovas programok

Létesítményünk romantikáját a falu hangulata, a szénaboglyák és a lovak illata adja, így javasoljuk, hogyha minket választanak, bővítsék lovas programokkal esküvőjüket.

Ezek közül javasoljuk például

  • kocsikázást (elsősorban gyerekek szórakozására)
  • lovaglás kipróbálását (gyerekek és felnőttek szórakozására egyaránt)
  • lovas bemutatókat: díjlovaglás, díjugratás bemutatása