Tavaszköszöntő

Szerző: tamas.buza Kategória:

Loading Map....

Időpont
Dátum - 2015/04/18
Egész napos

Helyszín
Sóskúti Lovas és Élménypark

Kategóriák


A környék legkeresettebb lovas létesítménye – gyönyörű lovarda és rendezvényhelyszín – most új bértartók jelentkezését várja.

Meglévő istállóink szabad helyeire, és egyedi fél ridegtartásra is jelentkezhet a lovával, ahol mindkettejük barátságos környezetben, profi szakemberek munkájának köszönhetően érezheti otthon magát. A legtöbb lovardától eltérően, ahol csak a lovak kényelmére vannak tekintettel, mi az Ön kényelmét is fontosnak tartjuk!

Képzelje el, amikor egy csodás napsütötte reggelen érkezik hozzánk. Betonozott parkolónkban kiszáll az autójából, és már érzi a lovak illatát a levegőben.

Felsétál a panzióhoz, ahol a földszinten találja a zuhanyzós öltözőket, ahol saját szekrényéből kiveheti a nálunk tartott lovas ruháit, és elindul a lováért, akit szakembereink már kora reggel kivittek legelni a karámba.

A döntés Önön áll, hogy nyergelés után a fedeles lovardába, a futószárazó csarnokba, a három hatalmas szabadtéri pályánk egyikére, a military pályára, vagy egy tereplovaglásra megy, ahol felfedezi a települést körülvevő festői tájat – erdőket, mezőket, sziklameredélyeket, patakokat…

Ha megéhezve visszatérnek, lovát már várja a friss széna és zab, Ön pedig melegkonyhás éttermünkben, melyben jellemzően hazai, de egy-két nemzetközi ételspecialitás közül válogathat, miközben hatalmas ablakokon át figyelheti a többi lovas munkáját az 1500 m2-es fedeles lovardánkban!

És ha nagyon elfáradt, panziónk tizenegy kellemes kétágyas szobái egyikében megpihenhet.

A lovarda, mint rendezvény helyszín is a rendelkezésére áll.  Van lehetősége vállalkozása rendezvényeit itt tartani, de családi eseményeinek is lehet a helyszíne.

A bértartói jogán vendéglátási és rendezvényszervezési szolgáltatásainkból jelentős kedvezményt kap, amit kiegészít, hogy minden betöltött év után görögországi térítésmentes szállással nyaralás lehetőségét tudjuk biztosítani Makrygialos üdülőhelyen az Androméda Tours jóvoltából!

Jöjjön, nézzen meg minket. Ez más lovarda! Hobbysport, versenysport, sportesemények, vendéglátás, rendezvények lehetősége! Nálunk igazi és teljes kikapcsolódást találhat!

Kategória: