Lehetőségek a bértartóknak a Sóskúti Lovas- és Élményparkban

Szerző: tamas.buza Kategória:

A környék legkeresettebb lovas létesítménye – gyönyörű lovarda és rendezvényhelyszín – most új bértartók jelentkezését várja.

Meglévő istállóink szabad helyeire, és egyedi fél ridegtartásra is jelentkezhet a lovával, ahol mindkettejük barátságos környezetben, profi szakemberek munkájának köszönhetően érezheti otthon magát. A legtöbb lovardától eltérően, ahol csak a lovak kényelmére vannak tekintettel, mi az Ön kényelmét is fontosnak tartjuk!

Képzelje el, amikor egy csodás napsütötte reggelen érkezik hozzánk. Betonozott parkolónkban kiszáll az autójából, és már érzi a lovak illatát a levegőben.

Felsétál a panzióhoz, ahol a földszinten találja a zuhanyzós öltözőket, ahol saját szekrényéből kiveheti a nálunk tartott lovas ruháit, és elindul a lováért, akit szakembereink már kora reggel kivittek legelni a karámba.

A döntés Önön áll, hogy nyergelés után a fedeles lovardába, a futószárazó csarnokba, a három hatalmas szabadtéri pályánk egyikére, a military pályára, vagy egy tereplovaglásra megy, ahol felfedezi a települést körülvevő festői tájat – erdőket, mezőket, sziklameredélyeket, patakokat…

Ha megéhezve visszatérnek, lovát már várja a friss széna és zab, Ön pedig melegkonyhás éttermünkben, melyben jellemzően hazai, de egy-két nemzetközi ételspecialitás közül válogathat, miközben hatalmas ablakokon át figyelheti a többi lovas munkáját az 1500 m2-es fedeles lovardánkban!

És ha nagyon elfáradt, panziónk tizenegy kellemes kétágyas szobái egyikében megpihenhet.

A lovarda, mint rendezvény helyszín is a rendelkezésére áll.  Van lehetősége vállalkozása rendezvényeit itt tartani, de családi eseményeinek is lehet a helyszíne.

Jöjjön, nézzen meg minket. Ez más lovarda! Hobbysport, versenysport, sportesemények, vendéglátás, rendezvények lehetősége! Nálunk igazi és teljes kikapcsolódást találhat!