Esküvő Kiállítás 2016

Szerző: lovassport Kategória:

Az elmúlt hétvégén (január 30-31-én) a Táltos Étterem és Panzió ismét bemutatkozott az Esküvői Kiállítás és vásáron, ami a Papp László Budapest Sportarénában került megrendezésre. Ez volt a második alkalom, hogy létesítményünket bemutattuk a kiállításon résztvevő érdeklődőknek.
Szép és igényes kiállítókkal találkoztunk. Többek között különleges és izgalmas menyasszonyi és vőlegény ruha költeményeket csodálhattunk meg, sok színes, ötletes és kreatív díszítésekkel, esküvői kellékkel kápráztattak el minket és a közönséget. Láttunk sok finomságot, süteményt bemutató cukrászatokat valamint szebbnél szebb esküvői tortákat.
Jó volt, hogy ilyen igényes és exkluzív környezetben meg tudtunk jelenni, ahol nagy érdeklődés mutatkozott a Sóskúti Lovas-és Élménypark, ezen belül is az esküvői lehetőségek iránt. A kiállított képeinken és a vetített képeken bemutatott lovarda és rendezvény lehetőség nagy hatással volt az érdeklődőkre. A lovak és a természet közelsége sok embert megfogott főleg  a fiatalok körében. Többen ígéretet tettek, sőt volt aki másnap már ellátogatott hozzánk.
Nagy bizalommal várjuk, hogy a kiállítás hatására minél több fiatal választja majd létesítményünket nem csak az esküvőjük helyszíneként, hanem lovasként is.DSC_0110 DSC_0088 DSC_0056 DSC_0121 DSC_0037 DSC_0023 DSC_0024 DSC_0026 DSC_0029 DSC_0030 DSC_0022